Implementering

 

Når virksomheden påbegynder implementeringsfasen, vil fokus være på forandringskommunikation, og dét at skabe varig ændret adfærd, således at det virtuelle potentiale bliver udlevet. 

 

Vi arbejder med støtteværktøjer til kommunikation og kompetenceopbygning, som specialdesignes til virksomhedens behov for at skabe de nødvendige adfærdsændringer, herunder:

 • Udarbejdelse af projektsite som samler viden og værktøjer.
 • Udvikle instruktioner og e-learning til kompentenceopbygning. 
 • Klæde lederne på, så de går foran.
 • Interne kampagner, der skaber opmærksomhed.
 • Udbredelse af best practice.

 

 

 

 

 
 
 

Læs mere her

 • Drejebøger

  Drejebøger

  Det er tit for dyrt at lade konsulenter følge projekter til dørs i alle ender og kanter af virksomheden. Derfor har Working Virtual som fokusområde at udarbejde drejebøger til de processer, som virksomheden uden problemer selv kan håndtere.

  Drejebogen bliver udarbejdet som en del af det første implenteringsområde, hvor Working Virtual er med 100%. Herefter uddannes interne projektledere i at bruge drejebøger, og Working Virtual er kun med med på sidelinjen, hvis vi overhovedet er der…

   
 • Lederværktøjer

  Lederværktøjer

  Det er vigtigt, at ledelsen er med til at motivere i forbindelse med selve implementeringen af de adfærdsændringer, vi ønsker skal ske i organisationen med fokus på udnyttelse af det virtuelle potentiale.

  Working Virtual tilbyder en række kommunikationsværktøjer, som gør det let for ledere at sende de rigtige signaler både på afdelingsmødet og via nyhedsbreve, artikler og andre aktiviteter.

  Værktøjskassen omfatter bl.a., hvordan lederen skaber engagement og motivation, involverer sine medarbejdere, kommunikerer under forandringer - og i det hele taget bliver dygtigere virtuelle kommunikatører.

 • Uddannelse

  Uddannelse

  Arbejdet med virksomhedernes virtuelle potentiale afstedkommer en del uddannelse i virksomheden. Igennnem årene har vi holdt kurser inden for:

  Virtuelt samarbejde

  Virtuel ledelse

  Virtuelle teams

  Virtuelle projektgrupper

  Webmøder i praksis

  Virtuel coaching

  Virtuelt salg

   

 • Brugerguides

  Brugerguides

  Hvis vi skal have medarbejderne til at bruge nye virtuelle IT-redskaber, så skal det også være nemt at gå til.

  Manualer er som udgangspunkt store barrierer for IKKE at gå i gang. Derfor har vi specialiseret os i at gøre utilgængelige manualer til guides, der kobler udvalgte relevante funktioner til kendte sammenhænge i jeres virksomhed, og som er lette at gå til for folk, der ikke har IT-teknisk forståelse.

 • E-learning

  E-learning

  E-learning er vejen frem, hvis virksomheden ønsker en homogen og effektiv læring, der kan tilgås af medarbejderne 24/7.

  Vores erfaring er, at det kan være svært at samle medarbejderne til den kompetenceopbygning, der ønskes i virksomheden. Derfor er e-learning et godt alternativ eller supplement til den ordinære uddannelse.

 • Interne kampagner

  Interne kampagner

  Effektiv implementering af nye systemer og adfærdsændringer kræver målrettet styring af alle processer og sætter høje krav til den interne kommunikation.

  Vi udarbejder kampagner for den interne udrulning og sørger for, at alle interessenter modtager letforståelig og relevant information på det rigtige tidspunkt i 100% koordination.

  Eksempler på produkter i interne kampagner:

  Posters

  Nyhedsbreve

  Startpakker

  Events