Monitorering

 

Monitorering anbefaler vi for at sikre, at adfærdsændringer holder ved.

 

Working Virtual bruger målinger til at skabe overblik over implementeringsprocessen og for at basere fremtidige initiativer på et reelt grundlag.

 

Resultater skal måles og målinger skal skabe resultater. 

 

Vi udarbejder analyser før, under og efter en implementering, som gør det muligt at følge udviklingen og sætte ind der, hvor der er behov og for at sikre os, at produkterne passer til jeres virksomhed, og at forandringerne bider sig fast.

 

Analyser sker via online surveys, fokusgrupper og personlige interviews afhængig af situationen. En løbende monitorering er din garanti for at din investering skaber resultater.

 

 

Læs mere her

 • Online surveys

  Online surveys

  Løbende målinger giver god indsigt i, hvor det går godt, og hvor der skal sættes ind, før det går godt.

  Det handler om at stille de rigtige spørgsmål, så man får mest mulig viden, samtidig med at den enkelte respondent ikke bruger for meget tid på selve besvarelsen.

  Vi opstiller mål, spørgerammer og lægger en langsigtet plan, så vi er sikre på, at vores behov for viden til eksempelvis at dokumentere en forretningsmæssig værdi opfyldes. 

  Ligeledes tager vi os af al kommunikationen med respondenterne samt opsamling og analyse af resultaterne.

   

 • Fokusgrupper

  Fokusgrupper

  Working Virtual bruger aktivt fokusgrupper til at indhente central information om, hvordan ledelsen kan optimere deres viden om virksomhedens aktuelle samarbejdsrelationer, fokus på optimal implementering af tekniske produkter eller ændrede samarbejdsprocesser.

  Fokusgrupper bliver tit brugt som en form for afrapportering eller brainstorming, når virksomheden skal have skabt en fælles opfattelse gennem refleksion, diskussion og samarbejde.

 • ROI-analyser

  ROI-analyser

  En ROI-analyse er noget topledelsen er glade for.

  Vi starter med en nulpunktsanalyse ved projektstart og afslutter med en slutanalyse 6 måneder efter endt implementering.

  Rapporten angiver præcis, hvor meget virksomheden har rykket sig i udnyttelse af det virtuelle potentiale. På baggrund af rapporten angives nye initiativer og mål.