Uddannelse

 

Working Virtual tilbyder kurser, undervisningsforløb og inspirationsforedrag om virtuelt samarbejde.

 

Virtuelt samarbejde skaber et behov for nye kompetencer og kommunikationsvaner. Både ledere og medarbejdere skal lære nye vaner og aflære gamle samtidig med, at de har travlt med virksomhedens drift. Vores kurser bygger på en kombination af korte oplæg og konkret hands-on træning, hvor deltagerne aktivt træner de nye kompetencer.

 

Ingen kender din forretning bedre end dig selv. I hvert kursus kobler vi virtuelt samarbejde direkte til i relevante forretningsmæssige sammenhænge og ser på de muligheder, som åbner sig. Alle kurser kan desuden tilrettelægges som undervisningsforløb over en kortere eller længere periode.

 

Kontakt os her og hør om mulighederne.

 

 

Uddannelser

 • Inspirationsforedrag

  Inspirationsforedrag

  Working Virtual tilbyder inspirationsforedrag, som sætter virksomheden i stand til at reflektere over nye virtuelle muligheder såvel internt som eksternt i virksomheden.

  Deltagerne kommer til at diskutere de konkurrencemæssige fordele, som jeres virksomhed kan vinde ved bedre anvendelse af jeres virtuelle kommunikationsløsninger, og I får ny viden, som kan bruges til at beslutte, hvordan I vil i gang med at udbytte jeres virtuelle potentiale.

 • Virtuel projektledelse

  Virtuel projektledelse

  Working Virtual tilbyder uddannelsen ”Virtuel projektledelse”. Uddannelsen ruster projektledere til at udnytte det store potentiale for effektiviseringer og kvalitetsforbedringer, der er i virtuelt samarbejde.

  Omdrejningspunktet i uddannelsen er de tekniske muligheder, den enkelte virksomhed har. Og deltagerne tager udgangspunkt i sig selv, egne projekter og cases under uddannelsen.

  Vi tror på, at virtuel projektledelse kan læres hurtigt og effektivt. Vi skaber projektledere, der kan øge tilgængeligheden mellem projektets aktører, minimere forsinkelser og etablere bedre opstarts- og afslutningsfaser.

  Læs mere om uddannelsen