Bogens omtale

 

"En meget konkret bog, der giver gode forudsætninger for at komme i gang med at anvende webteknologierne også på dette område. Sammenligning: Der findes ikke andre bøger på dansk om emnet."

Jytte Bræmer, Lektørudtalelse, uge 8/2013


”Michael Rønde Thomsen og Claus Fredslund Andersen har skrevet en bog, som er »state of the art« inden for at holde virtuelle møder. Det er en ret vellykket bog, som giver læseren et godt overblik over, hvad der skal til for at få succes med møder, hvor deltagerne ikke sidder i samme lokale.” 

Henrik Ørholst, 4 ud af 6 stjerner i Berlingske Tidende, 17. februar 2013


"Jeg kan derfor bestemt anbefale, at man læser bogen, tager de bedste råd med sig fremadrettet og begynder at invitere til og deltage i virtuelle møder."

Aase Henriksen, 5 ud af 6 stjerne i Danske Kommuner, nr. 17. 2013


”Bogens kapitler indledes alle med kontante spørgsmål til læserne, som skal vise, at også de kan få nytte af at eksperimentere med nye mødeformer, men den er samtidig så detaljeret omkring de forskellige værktøjer, at den kan benyttes direkte som manual til opbygning af forskellige mødestrukturer og -sammenhænge, og den er et fremragende redskab for alle, der ønsker at eksperimentere med nye mødeformer.”

Jørgen Bartholdy, dknyt, 7. januar 2013


Ugens bog, Kommunikation og Sprog, januar 2013


"Denne bog giver en praktisk »hvordan gør jeg det« ift. disse nye mødeformer og diskuterer de faldgruber, som får mange til at forsøge en enkelt gang og derefter konstatere, at »det virker ikke for mig«. Claus og Michael skriver i et utroligt enkelt og tilgængeligt sprog på en måde så alle kan være med. Læg den ved, når I får nye videolokaler eller giv den til jeres ledere og projektledere, når de uddannes i god mødekultur."

 

Eva Berneke, Koncerndirektør i TDC Erhverv